Punten sparen voor kortingen

 
( Op dit moment hebben wij last van een fout in de software die de punten toekent bij uw bestelling, hierdoor kan het voorkomen dat u te weinig punten krijgt bijgeschreven, er wordt gewerkt aan de oplossing van dit probleem en de punten die u momenteel eventueel misloopt worden later alsnog bijgeschreven op uw puntensaldo — excuses voor het ongemak )
 

sushi kotei spaarpunten
Bij elke online bestelling op www.sushikotei.nl en via de Sushi Kotei apps ontvangt u nu automatisch spaarpunten! U ontvangt 1 spaarpunt voor elke 10 euro die u besteedt.  Ook voor het liken of beoordelen van een product in onze webshop ontvangt u automatisch een spaarpunt.

Het werkt heel eenvoudig :

Bij iedere bestelling wordt op basis van het bestelbedrag automatisch het aantal verdiende spaarpunten toegekend.

Voor het liken van een product gaat u naar de betreffende productpagina in onze webshop en klik op de Facebook like button. De spaarpunt wordt automatisch bijgeschreven in uw Sushi Kotei account.

Voor het reviewen van een product gaat u naar de betreffende productpagina in onze webshop en klikt u op de review button. Hierna schrijft u uw beoordeling en klikt u op verzenden. De spaarpunt wordt automatisch bijgeschreven in uw Sushi Kotei account.

U vindt altijd een actueel overzicht van uw opgebouwde spaarpunten in uw Sushi Kotei account.

Wanneer u minimaal 25 punten gespaard heeft kunt u uw punten gebruiken voor korting bij uw volgende bestelling(en). Iedere spaarpunt vertegenwoordigd een waarde van  € 0,50

 

[row]

Voorwaarden

  • Alleen bestellingen die geplaatst zijn via www.sushikotei.nl  en onze iOS of Android App tellen mee in de spaaractie. Voor bestellingen via andere  websites voor online bestellen, telefonische bestellingen en afhaalbestellingen kunnen we helaas geen spaarpunten toekennen.
  • U ontvangt één spaarpunt bij elke 10 euro die u besteedt. Wij ronden bedragen naar boven af.
  • Het aantal gespaarde spaarpunten is terug te vinden op Mijn Account, onder Spaarpunten.
  • Om aan de spaaractie deel te kunnen nemen moet u als klant geregistreerd staan. Wanneer u dit nog niet eerder gedaan heeft kunt zich als klant registreren tijdens het doen van een bestelling.
  • De Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Alleen de administratie van Sushi Kotei bepaalt het aantal gespaarde punten. Nergens anders kunnen rechten aan worden ontleend.
  • De spaaractie kan zonder aankondiging en zonder opgaaf van reden worden beëindigd.

[/row]